Južna Osetija

Ruska mornarica usmerila rakete proti gruzijskim svatom
Dnevnik
sobota, 6. december 2008 ob 00:18
Po odcepitvi Abhazije in Južne Osetije od Gruzije na novonastali administrativni meji vlada navidezni mir, ki ga kljub navzočnosti misije EU občasno ogrozijo posamični incidenti. Nedavno je malo manjkalo, da bi bil žrtev nenadzorovanega streljanja poljski predsednik Lech Kaczynski, ki je v...
 
Sakašvili brani odločitev o napadu na Južno Osetijo
SiOL.net
petek, 28. november 2008 ob 19:25
Tbilisi - Gruzijski predsednik Mihail Sakašvili je zavrnil kritike zaradi avgustovskega napada na gruzijsko pokrajino Južna Osetija in pojasnil, da je bil napad nujen za zagotavljanje varnosti Gruzije.
 
Rusi streljali na poljskega in gruzijskega predsednika?
inDirekt
ponedeljek, 24. november 2008 ob 10:00
Gruzijski in poljski predsednik, Mihail Sakašvili in Lech Kaczynski, sta se med včerajšnjim ogledom nadzornih točk ob gruzijski separatistični pokrajini Južna Osetija pošteno prestrašila.
 
Ruski streli na predsedniški konvoj
RTV Slovenija
nedelja, 23. november 2008 ob 18:29
Ruske sile na nadzorni točki ob Južni Osetiji so izstrelile nekaj strelov blizu konvoja vozil, v katerih sta se peljala gruzijski in poljski predsednik Mihail Sakašvili in Lech Kaczynski.
 
Ruske sile streljale v bližini predsedniškega konvoja
Delo
nedelja, 23. november 2008 ob 17:49
Ruske sile na nadzorni točki ob gruzijski separatistični pokrajini Južna Osetija so izstrelile nekaj strelov blizu konvoja vozil, v katerih sta se peljala gruzijski in poljski predsednik.
 
Putin bi Sakašvilija obesil za jajca
inDirekt
petek, 14. november 2008 ob 10:45
Avgustovska vojna v Južni Osetiji je konflikt med Rusijo in Gruzijo prignala do skrajnosti, včeraj pa je svetovalec francoskega predsednika za zunanje zadeve Jean-David Levitte izdal pikantne detajle iz pogovora med njegovim šefom Nicolasom Sarkozyjem in ruskim predsednikom Vladimirjem Putinom.
 
Kakor da se ni nič zgodilo
Delo
četrtek, 13. november 2008 ob 20:19
Bruselj in Washington sta na razpotju. Prišel je čas, da se nehata vesti, kakor da se avgusta na Kavkazu ni zgodilo nič! Prej ali slej bosta morala ...
 
<< Začetek < Nazaj 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian